Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tonttumuseon uutiset.

Varaa ryhmälle 4-75 henkilöä. Varaa


Tule tutustumaan ja katsomaan mitä kaikkea on tehty 10-v kestäneessä korjaustyössä. Kerromme vanhoista nukeista ja tontuista, Suomalaisista joulukoristeista ja pääsiäiskoristeista. Näytämme kuinka nukke tehtiin satoja vuosia sitten ja kuinka vanha nalle syntyy. Näe kuorsaava joulupukki, kiipeilevä joulupukin apulainen, tupakoivan tontun ja muita mekaanisia joulupukkeja ja tonttuja sekä paperinukkeja, muovinukkeja, moderneja nukkeja, Ranskalaisia, Saksalaisia ja Suomalaisia antiikkinukkeja.


Vanhat Suomalaiset Hohkakivinuket ja muut nuket.

Nukkemuseosta löytyy vanhoja Suomalaisia Hohkakivinukkeja, Turun Marttanukketeollisuuden nukkeja, erilaisia vanhoja ja antiikkisia Saksalaisia ja Ranskalaisia nukkeja. Erikoisuutena Nukkemuseossamme on kauniit mekaaniset nuket jotka liikkuvat musiikin tahdissa tai heittäävät lentosuukon katselijalle.

Vanhat Steiff tehtaan nallet

Nukkemuseon pikkutuvassa on vanha Steiff tehtaan nallekarhu joka kulkee pyörien päällä. Karhu on jo 108 vuotta vanha. Pikkutuvassa on muitakin ihania vanhoja Steiff tehtaan nalleja, koiria, kissoja, kiraffeja ja löytyypä sieltä amerikanarkun päältä yksi vanha elefanttikin. Nallet tervehtivät tuliaa iloisesti, tassut ja kuono pystyssä.

Mekaaniset tontut ja joulupukit.

Tule katsomaan Tonttumuseon kuorsaavaa joulupukkia, tallin vinttiin kiipeilevää joulupukin apulaista. sekä muita liikkuvia tonttuja, tonttumuseon puolella.